DOKK / manpages / debian 11 / kxstitch / kxstitch.1.ca
KXSTITCH(1) El manual d'usuari del KXStitc KXSTITCH(1)

kxstitch - creador de patrons de punt de creu i editor pel KDE

kxstitch [fitxer]

El KXStitch és un programa que permet crear patrons i dibuixos de punt de creu Els patrons es poden crear des de zero amb una mida de quadrícula definida per l'usuari, que es pot ampliar o reduir de mida quan el patró s'està fent. Alternativament, podeu importar imatges des de molts formats gràfics de fitxers que permeten reduir el nombre de colors i restringir la conversió a punts sencers. També podeu usar una imatge com a fons. Aquestes imatges importades es poden modificar usant les eines subministrades per a produir el disseny final.

Hi ha moltes eines d'ajuda per a dissenyar el vostre patró, a partir de rectangles i el⋅lipses oberts i farcits, polígons i línies o repunts farcits. A més de retallar, copiar i enganxar es pot utilitzar per a duplicar les àrees seleccionades. Les àrees seleccionades també es poden girar 90, 180 i 270 graus en el sentit contrari de les agulles del rellotge, o reflectir-les en horitzontal o vertical.

També hi ha una biblioteca de patrons que es pot utilitzar per emmagatzemar petites i no tan petites porcions de patrons que poden reutilitzar-se en altres patrons. Els patrons d'aquestes biblioteques s'emmagatzemen en una llista jeràrquica, la qual facilita ordenar i navegar per trobar les que vulgueu. Aquestes biblioteques de patrons també poden utilitzar-se com a alfabets mitjançant l'assignació d'un caràcter per a cadascun. Utilitzant l'eina de l'alfabet, cada pulsació de tecla se cercarà a la biblioteca actual i si està present, el patró associat serà inserit en el patró.

Quan estigueu llest, podreu imprimir el vostre disseny en diversos formats. Hi ha opcions per imprimir els fulls, instruccions i un cabdell, incloent-hi la quantitat de fils utilitzada i el nombre de puntades.

fitxer

Document de punt de creu a obrir.

Hi ha disponible documentació d'usuari més detallada des de help:/kxstitch (introduïu aquest URL al Konqueror o executeu khelpcenter help:/kxstitch).
També hi ha més informació disponible la pàgina inicial del KXStitch[1].

El KXStitch va ser escrit per en Allewell, Stephen <steve.allewell@gmail.com>.

Pareja, Eric <xenos@upm.edu.ph>

Primera versió de la pàgina «man» del KXStitch per al projecte Debian.

Chornoivan, Yuri <yurchor@ukr.net>

Actualització de la pàgina «man».

1.
pàgina inicial del KXStitch
http://userbase.kde.org/KXStitch
29 de juny de 2016 KXStitch 2.0